Diverse udstyr

Serviceudlejning:

Vi leverer og udlejer alt i service, i en meget lækker kvalitet. Således tilbyder vi Spiegelau krystal glas Chippendale højglans bestik Schönwald luksus porcelæn ud over en lang række kendte mærkevare. Se billeder og priser på de enkelte produkter i BILLED GALLERI, eller ring for en nærmere drøftelse og/eller besigtigelse i vor udstilling på vor adresse.

 bestik2    Schnwald

  • Chippendale højglans bestik til den perfekte og klassiske bordopdækning.

Udlejning af Borde:

Vi udlejer Cafe borde 80 cm. Lav 70 cm / Høj 110 cm. Runde borde på 140, 160 og 180cm i diameter der giver plads til 8, 10 og 12 kuverter. Rektangulære borde på 100x85, 150x85 og 200x85cm der giver plads til 4, 6 og 8 kuverter. Bordene kan også tilbydes med 30 cm lave ben.

 005int  p1010005b

Duge og servietter:

Hvide Damask servietter og duge der passer til alle vore bordstørrelser.

Diverse:

Endvidere tilbyder vi udlejning af rød løber, blå, grøn og sort løber, ægte tæpper, marokkopuder, rygeborde, vandpiber, kaffemaskine, VIP kustode stænger, køleskab, stearinlys og udendørs lanterner, olie-lamper og fakler.

06152

Den flotte runde fakkel / olielampe blev udviklet i 50ernes USA til at markere vejarbejde. Faklen / Olielampen har en kraftig væge og tåler kraftig blæst og små regn. Den kugleformede fakkel er så tung i bunden at den aldrig vælter. Olielampen har en diameter på 20 cm og fyldes nemt med lampeolie der giver en brændetid på mere en 30 timer. Vi tilbyder også spyd således at faklen kan lyftes op fra jorden.

Klik her for at gå til Ny Bestilling