Livvagterne

Den 12. august 2009 leverede vi et Beduintelt til et af de Nye afsnit af TV serien Livvagterne.

Optagelserne blev bragt den 31. januar i scener fra et romantisk bryllup i et Arabisk Beduintelt på en strand.

Garden Living i Hillerød

På udstillingen Garden Living i Hillerød Slotshave har vi opstillet både et Arabisk Beduintelt på 8 x 5 meter samt et 8 x 6 meter Indisk Beduintelt.

Det Indiske telt har vi indrettet med inspiration i en temafest.

Udstillingen er åben fra kl. 10 - 18

Afholdte arrangementer

 

På Bryllupsmessen den 23. og 24. januar 2010 var der mange hundrede besøgende der fik en total oplevelse ved besøg i vort 72m2 store Indisk inspireret festtelt.

Wedding4you arrangerede bryllup på Dragsholm Slot den 19. juni 2009.

Det 234 m2 store Indiske Beduintelt bestod henholdsvis af et 9 x 18m hovedtelt til be-spisning og et 6 x 12m launch-telt.

Til Rigshospitalet leverede og pålagde vi RØD LØBER og opstillede VIP standere til en Royal begivenhed.

Charlottenlund Udlejning leverede beduinertelte til VM på Dorthealyst 18-22 juli 2007. Det var første gang, Danmark var vært for et verdens-mesterskab for hestesport inden for FEI (det internationale heste-sportsforbund).Dansk Køre Selskab stod for arrangementet med Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte som protektor og Kate og Kristoffer Seidenfaden som værter på Dorthealyst ved Knapstrup på Midtsjælland. http://www.wdch-pony-07.dk/

Guldstole og et 8 x 15 meter stort VIP Beduintelt til Zulu Awards inde i Tuborgs Tappehaller den 25. januar 2007.

Den Store Dag er en dansk komedie med Louise Mieritz, Nikolaj Steen og Trine Dyrholm. Charlottenlund Udlejning sponserede et af sine smukke Arabiske beduinertelte til optagelserne af en festlig Bryllup sene.