Om os

Idegrundlaget bygger på vort ønske om, i samarbejde med professionelle aktører, at dække et stigende behov for afholdelse af arrangementer hvor helhedsindtrykket efterfølgende forbliver positivt for såvel arrangør som dennes gæster.

Charlottenlund Udlejning blev etableret medio 1990 af to Kongelige balletdansere Ib Jeppesen og Torben Flint Jeppesen. Ideen blev skabt efter at begge havde læst en artikel i Berlingske Tidende om ægte Beduintelte.

Efter mere end 10 år valgte de to grundlæggere den 1. marts 2001 at sælge hele forretningen til den tidligere IT direktør og medstifter af NetDesign A/S, og i samme forbindelse ændres navnet til Charlottenlund Udlejning ApS.

I løbet af de næste par år blev forretningen udvidet med kvalitets- service, Spiegelau glas samt egen import af Guldstole og hvide Chivary bryllup 's stole, salg af blomsterdekorationer samt et tæt samarbejde med anerkendte catering selskaber og event firmaer.

Medio 2008 blev vi valgt som distributør for Garg Tent Indien og kan således tilbyde både Arabiske og Indiske Beduinertelte samt Innerlining til Festtelte m.m..

Det skulle glæde os at løse dit arrangement.

Med venlig hilsen

Jannit, Erik og Nicolai Frederiksen

     49-IMG 0526