Festtelt m.m.

Teltudlejning af Festtelte:

Vi tilbyder teltudlejning af hvide PVC Festtelte med og uden vinduer. Bredden på FEST TELTE er henholdsvis 6 meter, 9 meter og 12 meter. Som eneste udbyder i Danmark, tilbyde vi en smuk Indiske Innerlining til såvel egne som andre udbyderes Festtelt. Ring og få et godt tilbud på en spændende teltudlejning og sikker løsning.

plast016i  billede095g

Indisk Innerlining:
Standard PVC telte har været en industri standard i år tier. De er nemt tilgængelig og en økonomisk form for overdækning ved forskellige typer af events.
Med den Nye Indiske innerlining fra Garg Tent kan et almindeligt festtelt forvandles til et slot. Systemet passer til de fleste standard PVC festtelte, men kan også bruges til at forvandle et kedeligt udsende lokale til perfekte rammer for en Bollywood temafest eller en firma Julefrokost.
Det er ligeledes muligt at opstille telte med innerlining i et større lokaler som f.eks en kantine eller et lagerlokale og derved skabe en fantastisk 1001 nats fest

Z-op / Standup Telt:

Tilbydes i 2 størrelser henholdsvis 3 x 3m og 3 x 6m. Kan sammenkobles med tagrende og f.eks. bruges som overdækning mellem hus og festtelt eller alene til bryllup reception. Der kan tillejes løse sider der meget nemt monteres.

15mzup